У нас вы можете посмотреть бесплатно Crispy Layered Khaja | Puri Jagannath Temple Style Khaja Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make crispy layered Khaja, just like the famous Puri Jagannath Temple Khaja. This prasad recipe gives you perfect layers, a flaky texture, and an authentic taste. If you love traditional Indian sweets, this Khaja sweet recipe is a must-try! 🔔 Subscribe for more easy & tasty recipes! Check out other Sweet and Dessert recipes: • Sweets & Desserts Ingredients For the Dough: Maida (All-purpose flour) – 2 cups Ghee (clarified butter) – 3 tbsp Salt – A pinch Water – As needed (to knead a firm dough) For the Sugar Syrup: Sugar – 1½ cups (300 grams) Water – ¾ cup (180 ml) Lemon juice – Few drops (to prevent crystallisation) Cardamom powder – ½ tsp Rose water – ½ tsp For the Flour Paste (Sata) – for layering: Rice flour – 2 tbsp Melted ghee – 2 tbsp For Deep-Frying: Ghee or Oil – For deep frying ************************* 𝐂𝐮𝐩 & 𝐒𝐩𝐨𝐨𝐧 𝐦𝐞𝐚𝐬𝐮𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬: ************************* • 𝟏 𝐜𝐮𝐩 = 𝟐𝟒𝟎 𝐦𝐥, 𝟏 𝐭𝐛𝐬𝐩 = 𝟏𝟓 𝐦𝐥, 𝟏 𝐭𝐬𝐩 = 𝟓 𝐦𝐥 *********************** My social media links: *********************** YOUTUBE - / tastydishesbyrashmi FACEBOOK- / tastydishesbyrashmi INSTAGRAM- / tastydishesbyrashmi ************ Music used: https://www.epidemicsound.com/ ************ #khajarecipe #JagannathTempleKhaja #CrispyLayeredKhaja #PuriPrasad #TempleSweet #FlakyKhaja #TraditionalMithai #KhajaSweet #IndianDesserts #KhajaMaking #tastydishesbyrashmi Chapters: 0:00 - Intro 0:23 - How to Knead Khaja Dough 1:28 - Making Sugar Syrup (Chashni) 2:14 - Preparing the Flour Paste (Sata) 2:36 - Rolling and Layering the Dough 4:49 - Cutting & Shaping the Khaja Pieces 5:21 - Deep Frying the Khaja 6:09 - Dipping in Sugar Syrup 6:32 - Plating & Outro