У нас вы можете посмотреть бесплатно How to grind knives in a fraction of the time. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
/ donnguyenknives I learned this technique from the late Tim Hancock years ago at one of the TW Hammer-ins. Tim's version includes using an 8" round wheel to hog out a lot of the bulk material before going to the flat platen - this is to increase grinding speed since wheels remove material faster. There are certainly variations in technique so I just call my approach a ghetto take on his method. Here is a recording of Tim's demo: Part 1: • VTS_01_1 Part 2: • VTS_01_2 In my opinion, this is a pretty fantastic way to grind a kitchen knife (or any knife for that matter). You can take away a lot of material or you can thin out more delicate areas. It just takes some practice. Video edited by: Jackie Tran https://www.jackietran.com https://www.jackietranphotography.com