У нас вы можете посмотреть бесплатно 拉丝!柔软!绵密!100%好评的生吐司做法 Stretchy & Soft Toast Recipe | Asian Bakery или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
烫种 水:120克,高筋粉:100克 做出来取15克 多的密封下冷冻 以后做面包慢慢加进去 主面团部分 烫种:15克,王后日式吐司粉:240克,水:140克,酵母:3克,盐:2.5克 糖:25克,蜂蜜:20克,炼乳:20克(没有就不放),黄油:35克,奶粉:10克 烤箱温度(同款烤箱) 上火200度 下火200度 低糖吐司:23分钟 正常吐司:33分钟(商用平炉可参考这个温度) 非同款烤箱:60~75升 上火200度 下火180度 低糖吐司:25分钟 正常吐司:35分钟 60升以下烤箱:温度建议减少20~30度 时间不变 Tangzhong Water: 120 grams, bread flour: 100 grams We only need 15 grams for this recipe. The rest we can seal and freeze for later use. Dough Tangzhong: 15 grams, bread flour: 240 grams, water: 140 grams, yeast: 3 grams, salt: 2.5 grams Sugar: 25 grams, honey: 20 grams, condensed milk: 20 grams (if not available), butter: 35 grams, milk powder: 10 grams Commercial oven temperature 200 degrees C top and bottom, low sugar toast: 23 minutes, normal toast: 33 minutes 60~75 L oven, 200 degrees C top, lower heat 180 degrees C, a low-sugar toast: 25 minutes, normal toast: 35 minutes Oven below 60 liters: It is recommended to reduce the temperature by 20~30 degrees and keep the time unchanged