У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Does Milk Curdle? Science Explains или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Have you ever poured milk into your bowl of cereal only to have the unwelcome surprise of curdled milk? It's chunky and smells horrible! 🤢 Makes you just about lose your appetite. But, there's actually some pretty cool food science behind fresh milk turning into a curdled mess. This unfortunate change all has to do with the protein named casein and the growth of bacteria in the milk. It seems to be a common misconception that the fat is involved. Nope, it's that pesky protein. 💥 Use my promo code to get 20% off a yearly subscription to Haby Academy https://haby-academy.onelink.me/9KMC/... Check out my blog: https://abbeythefoodscientist.com You can also find me on Medium: / abbeythiel Contact me: [email protected] Twitter: @abbey_thiel