У нас вы можете посмотреть бесплатно BEST Chinese Almond Cookies | 杏仁酥 | Perfect for Lunar New Year или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
My parents used to own a Chinese restaurant, and one of the very few pastries we sold was almond cookies. When no one was looking, I would steal one and eat it. 😅 This flaky, crunchy, yet soft shortbread like cookie is one of my favorite memories of my childhood. This cookie is traditionally made with lard and only all-purpose flour. I modified my dad's recipe by replacing it with butter and adding almond flour. I hope you like my version of this traditional Chinese cookie. 小时候我们家里开的餐馆也有卖杏仁酥。当家人不留意,我就会偷吃一个😅传统的杏仁酥是用猪油做的,而且只用普通面粉,不会加入杏仁粉。我拿了我爸爸的食谱,把它改了一下。希望你喜欢。 【Ingredients:】 Almond Flour - 100g All-Purpose Flour - 90g Butter - 100g Sugar - 50g Egg - 1 Baking Powder - 2g Baking Soda - 2g Almond Extract - 1/2 tsp Bake at 375F for 15-17 minutes 【材料:】 杏仁粉 - 100克 普通面粉 - 90克 牛油 - 100克 砂糖 - 50 克 蛋 - 1只 泡打粉 - 2克 苏打粉 - 2克 杏仁精 - 1/2 茶匙 375华氏度,烤15-17分钟