• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Easy Chocolate Truffles 4 Ways скачать в хорошем качестве

Easy Chocolate Truffles 4 Ways 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Easy Chocolate Truffles 4 Ways
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Easy Chocolate Truffles 4 Ways в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Chocolate Truffles 4 Ways или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Easy Chocolate Truffles 4 Ways в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Easy Chocolate Truffles 4 Ways

Chocolate Truffles 4 Ways Serves 14-16 (per recipe) Classic Truffle INGREDIENTS 3 cups semisweet chocolate chips 1 ½ cups heavy cream Topping 1 cup cocoa powder PREPARATION In a medium-sized pan, combine semisweet chocolate chips and heavy cream over low heat, mix until you achieve a smooth consistency. Pour mixture into a bread pan. Allow to sit in refrigerator for 1 hour or until mixture is solid. With an ice cream scoop, form balls from the mixture (refreeze if truffle begins to melt). Roll in cocoa powder for topping, and enjoy! White Chocolate Chip Truffle INGREDIENTS 3 cups white chocolate chips ½ cups heavy cream 1 cup semisweet chocolate chips Topping 1 cup semisweet chocolate chips (melted) ¼ cup white chocolate (melted - to drizzle) PREPARATION In a medium-sized pan, combine white chocolate chips and heavy cream over low heat. Mix until you achieve a smooth consistency. Pour mixture into a bread pan. Allow to sit in the refrigerator for 20 minutes to cool down. Pour one cup of semisweet chocolate chips into truffle mix and stir to spread evenly. Place in refrigerator for 1 hour or until mixture is solid. With an ice cream scoop, form balls from the mixture (refreeze if truffle begins to melt). In two small bowls, melt remaining cup of semisweet chocolate and white chocolate. Dip the truffle in melted semisweet chocolate, allow to dry and then drizzle with the white chocolate. Place back in the fridge for 10 minutes and enjoy! Dark Chocolate Peanut Butter Truffle INGREDIENTS 3 cups dark chocolate chips 2 cups heavy cream Topping 1 cup peanut butter (melted) 1 cup peanuts (crushed) PREPARATION In a medium-sized pan, combine dark chocolate chips and heavy cream over low heat. Mix until you achieve a smooth consistency. Pour mixture into a bread pan. Allow to sit in the refrigerator for an hour to cool down. With an ice cream scoop form balls from the mixture (refreeze if truffle begins to melt). In a small bowl, melt peanut butter. On a cutting board, crush peanuts. Dip the truffle in melted peanut butter, then roll in crushed peanuts. Place back in the fridge for 10 minutes and enjoy! Cookies ‘N’ Cream Truffle INGREDIENTS 3 cups white chocolate chips 1/2 cup heavy cream 24 cookie sandwich fillings Topping 1 cup semisweet chocolate chips (melted) 24 cookie sandwich crumbs PREPARATION Take 24 cookie sandwiches and remove the filling from the center. Collect those in one small bowl, and collect the cookies in another small bowl. In a medium-sized pan, combine white chocolate chips,heavy cream, and cookie sandwich fillings over low heat. Mix until you achieve a smooth consistency. Pour mixture into a bread pan. Allow to sit in the refrigerator for an hour to cool down. With an ice cream scoop, form balls from the mixture (refreeze if truffle begins to melt). In a small bowl, melt semisweet chocolate. On a cutting board, crush cookies. Dip the truffle in melted semisweet chocolate, then roll in cookie crumbs. Place back in the fridge for 10 minutes, and enjoy!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5