У нас вы можете посмотреть бесплатно Parwal Fry Recipe | Fried Pointed Gourd | Potol Bhaja | Easy and Quick Sabzi | kabitaskitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Simple and quick Parwal fry with very less ingredients. Parwal or pointed gourd is seasonal vegetable popular more in North India than South, it looks similar to Tindora but slightly bigger than Tindora. Ingredients: Parwal(Pointed gourd)-250 gm(peeled, washed and edges removed) Cooking oil-4 tbsp Turmeric powder-1/3 tsp Red chilli powder-1/2 tsp Cumin powder-1/3 tsp Salt to taste or 1/2 tsp For written recipe: Website- http://kabitaskitchen.com/ Blog- http://kabitaskitchen.blogspot.in/ Twitter - / kabitaskitchen Facebook - / 669963776455851 Music by Kevin MacLeod; Parting of the Ways Source-http://incompetech.com/ Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0