У нас вы можете посмотреть бесплатно SİVAS'LININ ELİNDEN🔝 TEL TEL AYRILAN MEŞHUR SİVAS KATMERİ TARİFİ / MAYASIZ KAT KAT TEL TEL KATMER или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Sivaskatmeri #Katmertarifi #Mayasızkatmer Katmerin her türlüsünü çok severim ama sivas katmerinin yeri bende başkadır belki de Sivas’lı olduğum için olabilir mayalı katmerler de lezzetli olsa da mayasız katmer bana kalırsa çok daha lezzetli üstelik tereyağlı !! Sizlere orjinal lezzette Sivas Katmeri tarifim var videoda tüm detayları püf noktaları sizlere anlattım tarifi yapmadan önce bir kez izlemeniz yeterli olacaktır YAPIP DENEYECEK OLAN HERKESE AFİYET OLSUN KANALIMA ABONE OLUN / @alevturkenalevlemutfakaskna İNSTAGRAM https://www.instagram.com/alewturken3... Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Pişirme süresi: 35 dk Pişirme önerisi: 180 C Bu tariften 2 tane katmer çıkıyor İkisini aynı fırın tepsisinde pişirdim Hamuru yoğurduktan sonra 30 dk dinlenecek !! Tepsiye koyduktan sonra 30 dk dinlenecek !! Malzemeler Hamuru için: 2 su bardağı su 1 tatlı kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz 4 su bardağı un ( kontrollü ekleyin ) Arasına sürmek için: 200 gr tereyağı Hamuru açmak için: Un Üzeri için: 2 adet yumurta sarısı . . . AZƏRBAYCAN resepti İstifadə etdiyim kubokun ölçüsü: 250 ml Pişirmə vaxtı: 35 dəq Pişirmə tövsiyəsi: 180 C Bu reseptdən 2 qat var Hər ikisini eyni çörək qabında bişirdim Hamur yoğurduqdan sonra 30 dəqiqə dincələcəkdir !! Tepsidə qoyulduqdan sonra 30 dəqiqə istirahət edəcək !! Materiallar Xəmir üçün: 2 stəkan su 1 çay qaşığı şəkər 2 çay qaşığı duz 4 stəkan un (idarə əlavə edin) Arasında sürmək: 200 q kərə yağı Hamuru açmaq üçün: Şöhrət Yuxarıdakılar üçün: 2 yumurta sarısı . . . ENGLISH RECIPE Cup size I use: 250 ml Cooking time: 35 min Cooking recommendation: 180 C There are 2 layers from this recipe I baked them both in the same baking tray After kneading the dough, it will rest for 30 minutes !! After putting it on the tray, it will rest for 30 minutes !! Materials For the dough: 2 cups of water 1 teaspoon of sugar 2 teaspoons of salt 4 cups of flour (add controlled) To drive between: 200 g butter To open the dough: Fame For the above: 2 egg yolks . . . RECETA ESPAÑOLA Tamaño de copa que uso: 250 ml Tiempo de cocción: 35 min. Recomendación de cocción: 180 C Hay 2 capas de esta receta. Los horneé a ambos en la misma bandeja ¡Después de amasar la masa, descansará durante 30 minutos! ¡Después de ponerlo en la bandeja, descansará durante 30 minutos! Materiales Para la masa: 2 tazas de agua 1 cucharadita de azúcar 2 cucharaditas de sal 4 tazas de harina (agregue controlada) Para conducir entre: 200 g de mantequilla Para abrir la masa: Fama Por lo anterior: 2 yemas de huevo . . . RICETTA ITALIANA Misura della tazza che uso: 250 ml Tempo di cottura: 35 min Consiglio di cottura: 180 C. Ci sono 2 strati da questa ricetta Li ho sfornati entrambi nella stessa teglia Dopo aver impastato l'impasto, riposerà per 30 minuti !! Dopo averlo messo sul vassoio, riposerà per 30 minuti !! materiale Per l'impasto: 2 tazze d'acqua 1 cucchiaino di zucchero 2 cucchiaini di sale 4 tazze di farina (aggiungi controllato) Per guidare tra: 200 g di burro Per aprire l'impasto: Fama Per quanto sopra: 2 tuorli d'uovo . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер чашки я использую: 250 мл Время приготовления: 35 минут Рекомендации по приготовлению: 180 C Есть 2 слоя по этому рецепту Я испекла их обоих в одном противне После замешивания теста оно будет отдыхать 30 минут !! После того, как положить его на поднос, он будет отдыхать в течение 30 минут! материалы Для теста: 2 стакана воды 1 чайная ложка сахара 2 чайные ложки соли 4 чашки муки (добавление контролируется) Проехать между: 200 г сливочного масла Чтобы открыть тесто: слава Для вышеупомянутого: 2 яичных желтка . . . الوصفة العربية حجم الكوب الذي استخدمه: 250 مل مدة الطهي: 35 دقيقة توصية الطبخ: 180 درجة مئوية هناك طبقتان من هذه الوصفة لقد قمت بخبزهما في نفس صينية الخبز بعد عجن العجينة ستستريح لمدة 30 دقيقة !! بعد وضعه في الدرج ، سيستريح لمدة 30 دقيقة !! المواد للعجين: 2 كوب ماء 1 ملعقة صغيرة سكر 2 ملاعق صغيرة ملح 4 أكواب طحين للقيادة بين: 200 غ من الزبدة لفتح العجين: شهرة للأعلى: 2 صفار بيض