У нас вы можете посмотреть бесплатно Perkelt i turoš ćuso - Rašina Kuhinja или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Namirnice: 1 crni luk 30g slanine 2 čena belog luka 1 teleći file Tri kašike paradajz pirea 1 paprika Šolja paradajz soka Kašičica aleve paprike ¼ pakovanja taljatela Čaša crvenog vino 100g sitnog sira Perkelt: U šerpi upržiti crni luk, beli luk i slaninicu. Teleći file iseći na kockice i dodati u šerpu. Dodati paradajz pire i papriku, naliti sve paradajz sokom, a zatim dodati i alevu parpiku. Na kraju naliti sve crvenim vinom. Turos cuso: Skuvati taljatele. Propržiti slaninu. Skuvane taljatele procediti i dodati u tiganj sa slaninom. Na kraju dodati i sitan sir.