• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Creamiest Lobster Pasta | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson скачать в хорошем качестве

The Creamiest Lobster Pasta | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Creamiest Lobster Pasta | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Creamiest Lobster Pasta | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Creamiest Lobster Pasta | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Creamiest Lobster Pasta | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Creamiest Lobster Pasta | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson

WE’RE GOING ALL THE WAY TO CREAM TOWN WITH LOBSTER PASTA FROM MY RESTAURANT PRIME SEAFOOD PALACE IT’S LIKE YOU’RE THERE BUT YOU’RE NOT BUT YOU CAN BE! YOUR FINGERS ARE THE BEST KITCHEN UTENSIL YOULL SEE ON THIS EPISODE OF COOKIN’ SOMETHIN’ Join this channel to get access to perks:    / @mattymatheson   INGREDIENTS 2 whole lobsters, cooked and shells reserved 1 fennel bulb, with fronds 2 celery ribs 1 shallot 2 garlic cloves 500 grams of lobster stock 35% heavy cream Dry vermouth Pinch of black peppercorns Pinch of fennel seed 2 fresh bay leaves Sprig of fresh tarragon Butter 1 lemon Oil Parmesan, grated COOKING METHOD 1. Over medium heat, sweat fennel, celery, shallot, garlic, and dry spices together in butter. 2. Add in half of the vermouth, and cook to au sec. 3. Add in the roasted shells and the stock. Bring the stock down by half. Strain through a fine strainer. Season with salt and lemon juice to taste. 4. Tear the brioche bun into pieces and blend in a food processor until a breadcrumb consistency. 5. Add butter and oil to a separate pan. Add breadcrumbs to the buttered oil along with a couple of garlic cloves. Once crispy, remove from the oil and place on a paper towel. Season with salt and toss together. 6. Cut lobsters into little pieces. Add spaghetti to boiling salted water. 7. Add the stock and 35% cream to a pan and a splash of the vermouth to reinforce the flavor. Simmer on low. Reduce the cream by half. 8. Add the pasta to the pan and let it thicken. To the pasta, add couple knobs of butter and lobster tails. Toss to incorporate. Add in the citrus peel to steep. 9. Turn the heat off and toss together. 10. Add pasta and lobster to a plate/bowl. Top with grated parmesan and toasted bread crumbs.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5