У нас вы можете посмотреть бесплатно 解锁家传秘方,这道葱油捞鸡 Scallion Oil Chicken 一口就爱到疯狂 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
家人们,今天带大家做一道超好吃的葱油捞鸡。精选新鲜肥美的三黄鸡,放入加了葱姜和料酒的锅中,慢火煮熟,保证鸡肉鲜嫩多汁。接着调制灵魂葱油,将葱切成小段,放入热油中炸至金黄,捞出葱段,留下浓郁的葱油。把煮熟的鸡肉切块摆盘,淋上葱油,再撒上少许芝麻和葱花。简单几步,一道香气四溢、口感丰富的葱油捞鸡就完成啦,快来试试吧! Guys, today we're going to make a super delicious scallion oil chicken. Select a fresh and plump three - yellow chicken, put it into a pot with ginger, scallions and cooking wine, and cook it over low heat to ensure the chicken is tender and juicy. Then, make the soul - like scallion oil. Cut the scallions into small sections, fry them in hot oil until golden brown, remove the scallions, and keep the rich scallion oil. Cut the cooked chicken into pieces and arrange them on a plate, pour the scallion oil over it, and sprinkle with a little sesame and scallions. With just a few simple steps, a fragrant and flavorful scallion oil chicken is ready. Come and have a try! 歡迎訂閱 🔔點亮小鈴鐺第一時間接收最新資訊 🙏多謝你支持 Subscribe now and click the bell icon to receive the latest updates as soon as they're available. Thank you so much for your support! #美食教程 #烹飪 #學做菜 #家常菜 #cooking