• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Classic Jambalaya скачать в хорошем качестве

Classic Jambalaya 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Classic Jambalaya
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Classic Jambalaya в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Jambalaya или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Classic Jambalaya в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Classic Jambalaya

You don’t have to be in NOLA to enjoy this bayou favorite. With a handful of easy-to-find ingredients, a filling meal bursting with seafood, sausage, and cajun flavor is just steps away! Classic Jambalaya 2 TBSP olive oil, divided 1 TBSP butter 1 pound boneless, skinless chicken breast, diced 1 pound Webster’s Smokehouse Hot Andouille Sausage, sliced 1 cup diced white onion 1 cup diced green bell pepper 1 cup diced celery 1 tsp. creole seasoning 1 16oz. can diced tomatoes Hot sauce 3 cups long grain white rice 6 cups chicken stock 1 bay leaf 1 pound of shrimp, peeled and deveined In a large Dutch oven with a lid, heat 1 TBSP olive oil and butter over medium heat. Add chicken, season with salt and pepper, to taste, and cook until browned on all sides. Remove from pan and add andouille. Cook, stirring occasionally, until crisp, about five minutes. Remove from pan, leaving drippings behind. Add remaining olive oil followed by onion, pepper, celery, more salt, pepper, and creole seasoning. Cook until vegetables begin to soften, about 5 minutes. Add a splash of chicken stock to deglaze the pan, if necessary, before stirring in tomatoes and hot sauce. Stir in rice, stock, and bay leaf. Cover and cook for 20 minutes, or until rice has almost fully absorbed liquid. Add in shrimp and cook for 3 – 5 minutes more, until shrimp are pink. Serve with a squeeze of fresh lemon and additional hot sauce, if desired. As always, we'll see ya at Webster's

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5