• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tajarin alla langarola 🍝 скачать в хорошем качестве

Tajarin alla langarola 🍝 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tajarin alla langarola 🍝
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tajarin alla langarola 🍝 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tajarin alla langarola 🍝 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tajarin alla langarola 🍝 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tajarin alla langarola 🍝

Piatto tipico del Piemonte INGREDIENTS: 100 gr. 00 flour 300 ml. tomato puree 50 gr. chicken livers 3 eggs Grana Padano cheese 10 gr, dried porcini mushrooms Chopped carrot, celery and onion 50 gr. of butter 1 pork sausage 1 bay leaf 1 \ 2 glass of red wine Pour the flour into a bowl. Break the eggs and add only the yolks to the flour. Mix everything well. Continue on one table for about 10 minutes. Wrap the dough in a clean cloth. Refrigerate for 30/45 minutes While the dough rests let's take care of the sauce. We put the dried mushrooms in a little bit of warm water for 15 minutes. In a saucepan we put half of the butter. Let's wait for it to melt and pour in the chicken livers. Once browned, turn off the stove. Transfer the livers to a container and blend them. In the same pan we put the remaining butter. Melt. Combine the chopped carrot, onion and celery. Add the bay leaf. Add the peeled sausage. Brown everything well. Add the drained mushrooms. Sauté for another 2 minutes. Add the minced chicken livers. Add the red wine and let it evaporate. Add the tomato puree. Salt the sauce. Cover the pot and let it simmer for about 45 minutes. Now let's take the dough again. Spread it on a surface to form a 1 mm thick sheet. Always fold it with flour so that it does not stick. Cut 3 mm wide discs. Open them and let them dry on a floured tray. When the water for the pasta boils, add the salt to the water. Put the tajarin in the boiling water. After 3 minutes, drain them and put them on a plate. Add a good portion of the prepared sauce on top. Sprinkle with plenty of Grana Padano cheese. Enjoy your meal!!!!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5