• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network скачать в хорошем качестве

Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network

Rick demonstrates how to make frijoles borrachos or "drunken beans," a smoky dish using beer and bacon, that takes him back to family meals in Northern Mexico and Texas! Get the recipe ▶ https://foodtv.com/3NnX9gC Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Follow Rick Martínez ▶   / chefrickmartinez   Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Frijoles Borrachos RECIPE COURTESY OF RICK MARTINEZ Level: Easy Total: 10 hr (includes soaking time) Active: 40 min Yield: 8 servings Ingredients Kosher salt 1 pound dried pinto beans (about 2 1/2 cups) 4 ounces thick-cut smoked bacon, cut crosswise into 1/2-inch pieces 4 jalapeno chiles, seeded and chopped 4 cloves garlic, finely chopped 1 medium white onion, chopped One 15-ounce can fire-roasted diced tomatoes One 12-ounce bottle pale Mexican lager 3/4 cup packed cilantro leaves and tender stems, roughly chopped Directions Stir 2 tablespoons salt into 3 quarts warm water in a large bowl until dissolved. Add the beans, cover with plastic and let sit at room temperature for 8 hours and up to 24. Drain and set aside until ready to use. Heat a large Dutch oven or large heavy pot over medium heat. Add the bacon and cook, stirring occasionally, until the fat has rendered and the bacon is crispy and deep golden brown, 6 to 8 minutes. Transfer the bacon with a slotted spoon to a small bowl, leaving as much fat in the pot as possible. Add the chiles, garlic, onions and 4 teaspoons salt to the pot and cook, stirring occasionally, until the vegetables are tender and just beginning to brown, 10 to 12 minutes. Add the tomatoes and cook, stirring occasionally, until the liquid has almost completely evaporated, 3 to 4 minutes. Add the beans, lager, bacon, and 10 cups cold water to the pot and simmer uncovered, stirring and skimming occasionally, adding more boiling water if needed, until the beans are tender, 45 to 75 minutes. Remove the beans from the heat and stir in the cilantro. Let the beans sit for 10 minutes before serving. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ FOOD NETWORK KITCHEN APP: http://foodtv.com/FNKApp ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #RickMartínez #FrijolesBorrachos #IntroductionToMexicanCooking #FoodNetwork Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network    • Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Intro...  

Comments
  • Rick Martínez's Enchiladas Verdes de Pollo | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Enchiladas Verdes de Pollo | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Frijoles Charros: Bacon-Chorizo Cowboy Beans + 5-Min Corn Tortilla 4 месяца назад
    Frijoles Charros: Bacon-Chorizo Cowboy Beans + 5-Min Corn Tortilla
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Frijoles Refritos - (Don't Call 'em Re-Fried) Beans | Rick Bayless Taco Manual 2 года назад
    Frijoles Refritos - (Don't Call 'em Re-Fried) Beans | Rick Bayless Taco Manual
    Опубликовано: 2 года назад
  • Rick Martínez's Mole Coloradito | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Mole Coloradito | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Rick Martínez's Flour Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Flour Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • ФАСОЛЬ БОРРАЧО: как приготовить вкусную «пьяную» фасоль/боррачос фрихолес с чили Hatch Green 2 года назад
    ФАСОЛЬ БОРРАЧО: как приготовить вкусную «пьяную» фасоль/боррачос фрихолес с чили Hatch Green
    Опубликовано: 2 года назад
  • Rick Martínez's Pozole Rojo Stew | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Pozole Rojo Stew | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Rick Martínez's Carnitas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Carnitas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рецепт фасоли чарро | Настоящий Фрижолес Чаррос | Вилла Кочина 4 года назад
    Рецепт фасоли чарро | Настоящий Фрижолес Чаррос | Вилла Кочина
    Опубликовано: 4 года назад
  • Frijoles Charros (Rancheros)  - La Herencia de las Viudas 3 года назад
    Frijoles Charros (Rancheros) - La Herencia de las Viudas
    Опубликовано: 3 года назад
  • Traditional Cowboy Beans 4 года назад
    Traditional Cowboy Beans
    Опубликовано: 4 года назад
  • Знаменитый рецепт фасоли чарро из такерий и мексиканских ресторанов «Особая фасоль» со стейком 2 месяца назад
    Знаменитый рецепт фасоли чарро из такерий и мексиканских ресторанов «Особая фасоль» со стейком
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Акунин ошарашил прогнозом! Финал войны уже решён — Кремль скрывает правду 11 дней назад
    Акунин ошарашил прогнозом! Финал войны уже решён — Кремль скрывает правду
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Rick Martínez's Salsa 3 Ways | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Salsa 3 Ways | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Beans & Rice in Hard Times-If you have beans and rice you have a great Meal! Let’s cook dried beans 3 месяца назад
    Beans & Rice in Hard Times-If you have beans and rice you have a great Meal! Let’s cook dried beans
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network 4 дня назад
    Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network
    Опубликовано: 4 дня назад
  • The Best Mexican Rice and Beans You’ll Ever Make | Epicurious 101 1 год назад
    The Best Mexican Rice and Beans You’ll Ever Make | Epicurious 101
    Опубликовано: 1 год назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 10 дней назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Rick Martínez's Vanilla Flan | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Vanilla Flan | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Crispy, Crunchy Tacos Capeados (Fish Tacos) | Mi Cocina with Rick Martinez 3 года назад
    Crispy, Crunchy Tacos Capeados (Fish Tacos) | Mi Cocina with Rick Martinez
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5