У нас вы можете посмотреть бесплатно Chronic Cooking Episode 06: Goi ga или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Goi Ga (chicken cabbage salad) Recipe Adapted from http://www.taste.com.au INGREDIENTS 500g of shredded roast/BBQ chicken 1/4 savoy cabbage, finely shredded 110g (2 cups) bean sprouts 1 carrot, peeled, cut into thin matchsticks 1/2 cup fresh coriander leaves 55g (1/3 cup) pine nuts DRESSING 60ml (1/4 cup) lemon juice 2 tablespoons sugar 2 tablespoons fish sauce 2 tablespoons rice wine vinegar 4 green shallots, ends trimmed, thinly sliced 1 garlic clove, finely chopped METHOD 1. To make the dressing, combine the lemon juice, sugar, fish sauce, vinegar, shallot, and garlic in a screw-top jar. Shake until well combined. 2. Finely shred the chicken and place in a large bowl. Add the cabbage, bean sprouts, carrot, and coriander. 3. Drizzle over the dressing and toss to combine. Place in a serving bowl and sprinkle with pine nuts to serve.