У нас вы можете посмотреть бесплатно 手揉 免機器 [巧克力蛋糕吐司-蔓越莓]Chocolate Chiffon Cake With Bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
今天跟你们分享我怎么做巧克力蛋糕吐司的,是加了蔓越莓的,一样也是好好吃啊! 使用的模具是385g的。 吐司面包部分: 1.高筋面粉85g 2.盐1g 3.糖12g 4.蛋液15g 5.牛奶40g 6.黄油7g 7.速发酵母1.5g 巧克力蛋糕部分: 1.蛋(egg)3颗,一颗蛋约55g 2.无盐黄油13g 3.牛奶33g 4.无糖可可粉 10g 5.低筋面粉33g 6.糖40g 烤箱温度與烘烤時間: 175 °C/185 °C烤25分鐘(約15分取出中間畫線) 185 °C/175 °C烤15分鐘 總共烤40分鐘。 或 180 °C (350°F)烤40分鐘(約15分取出中間畫線) Today I will share with you how I make chocolate cake toast, it is added with cranberries, and it is also delicious! The mold used is 385g. Toast part: 1. 85g Bread Flour 2. 1g Salt 3. 12g Sugar 4. 15g Egg 5. 40g Milk 6. 7g Butter 7. 1.5g Instant yeast Chocolate cake part: 1. 3 eggs (about 55g per egg) 2. 13g unsalted butter 3. 33g Milk 4. 10g Unsweetened cocoa powder 5. 33g Cake flour 6. 40g Sugar Oven temperature and baking time: Bake at 175 °C/185 °C for 25 minutes (take out the middle line for about 15 minutes) 185 °C/175 °C bake for 15 minutes Bake for a total of 40 minutes. or Bake at 180 °C (350°F )for 40 minutes. (take out the middle line for about 15 minutes) #面包 #蛋糕 #吐司 #cake #toast #chocolatecake #bread