У нас вы можете посмотреть бесплатно БАСБУЗА АРАБСКИЙ ДЕСЕРТ | ЛЕГКИЙ РЕЦЕПТ ТОРТА ХАРИСА С СУБТИТРАМИ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video is about "How to make Arabic BASBOUSA | HAREESA | SEMOLINA | RAVA | REVANI | NAMOURA | SHAMALI dessert with simple home recipe" along with subtitles Give it a try & ENJOY THE FLAVORSOME TREAT! Follow us on: Facebook: / nostalgicflavors Instagram: / thenostalgicflavors Twitter: / nostalgicflavrs Telegram: https://t.me/nostalgicflavors ______________________________________________ Chapters: 00:00 Introduction 00:01 Sweet Syrup Preparation 01:46 Batter Preparation 04:30 Baking 05:06 Soaking & Serving ______________________________________________ INGREDIENTS Basbousa Batter Semolina – 1 cup Desiccated Coconut – ½ cup Oil – ½ cup Yogurt – 1 cup Egg – 1 Baking powder – ½ tsp Sugar Syrup Sugar – 1 ½ cups Water – ½ cup Lemon juice – 1 Tsp ______________________________________________ PROCEDURE STEP 1 – Sweet Syrup Preparation Add ½ cup water to a pan Add 1½ cups sugar Add ½ Tsp lemon juice Add a pinch of salt Mix till sugar dissolves Allow to boil Sugar syrup is ready Keep aside allow to cool down Meanwhile, we can prepare basbousa batter STEP 2 – Batter Preparation Add 1 egg to a bowl Add ½ cup sugar Whisk well Beat untill it change to pale color Add ½ cup oil Add 1 cup yogurt Combine well Add 1 cup semolina Mix well Add ½ cup desiccated coconut Add ½ Tsp Baking powder Combine everything well Grease a baking pan with melted butter Pour prepared batter to greased pan Spread batter evenly Smooth out the top Gently tap the dish to avoid air bubbles STEP 3 – Baking Place the baking dish in preheated oven Bake for 20 minutes at 180°c Bake untill top turns golden brown STEP 4 – Soaking & Serving Pour earlier prepared sugar syrup over hot basbousa Allow to soak for atleast 30 minute Cut into desired shapes Garnish with powdered pistachios or dry nuts Enjoy the flavor with family & friends #basbousa #nostalgicflavors #arabic #homemade #recipe #hareesa #semolina #rava #revani #namoura #shamali #cake #dessert