У нас вы можете посмотреть бесплатно Parsnip and Carrot “Fries” или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Parsnip and Carrot “Fries” Serves 4 Note: you’ll lose about half of the weight after you core parsnips, so buy 2 Lb (900g) to end up with 1Lb. 1 lb (450g) carrot sticks 1 lb (450g) parsnip sticks (see note) Salt and pepper to taste 1/4 cup olive oil 1 Tbsp grilling glaze (optional -- you can replace it with more oil) • Top Secret Grilling Glaze and Topping 1 tsp zaatar (optional) Preheat the oven to 425F (220C). Combine all the ingredients in a large cast iron skillet (or any skillet or baking sheet). Cook in the bottom third of the oven until the bottom veggies are brown, 25-35 min. How long this takes will depend on your oven and how crowded the veggies are in the pan. If you aren’t getting any browning after 25 minutes, turn up the heat and turn on the convection fan if you have one. Stir and roast until more sides brown, about 15 minutes. Optional toppings: maldon sea salt and parsley. If you aren’t using the glaze and zaatar, add a splash of lemon or some other acidic ingredient before serving. Support my channel / helenrennie My Online Cooking Classes: http://www.helenrennie.com FACEBOOK: / helenskitchencooking TWITTER: / helenrennie1 INSTAGRAM: / helen.rennie