• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

A new innovative cocoa technique: More yield, less waste, and the same delicious chocolate! скачать в хорошем качестве

A new innovative cocoa technique: More yield, less waste, and the same delicious chocolate! 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
A new innovative cocoa technique: More yield, less waste, and the same delicious chocolate!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: A new innovative cocoa technique: More yield, less waste, and the same delicious chocolate! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно A new innovative cocoa technique: More yield, less waste, and the same delicious chocolate! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон A new innovative cocoa technique: More yield, less waste, and the same delicious chocolate! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



A new innovative cocoa technique: More yield, less waste, and the same delicious chocolate!

Historically, the cocoa fruit has been underutilized, with only the beans being harvested for chocolate production. Significant components like the cocoa pulp, placenta, and pod husk remain largely unused. To address this issue, our R&D experts have developed an innovative technique that utilizes up to 30% more cocoa fruit to make chocolate! Everything inside the cocoa pod is collected as a wet mass, which then undergoes natural fermentation to unlock a chocolaty flavor. The mass is then roasted, dried, and ground into chocolate flakes, which are combined with the other ingredients to make chocolate without compromising on taste. As climate change increasingly impacts cocoa yields, it’s essential that we explore solutions that could help coca farmers maximize the potential of their harvests. 🌍 Read the full story here 👉 https://lnkd.in/eGhAR22r #innovation #chocolateloversunite #cocoa

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5