У нас вы можете посмотреть бесплатно Visited a Kyoto-Style Kaiseki Restaurant One Month After Its Opening in NYC 🥢 Jō или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Let me introduce you to Jō, a traditional Japanese kaiseki restaurant that opened this past February! The name Jō means "rope" in Japanese, symbolizing a connection between the U.S. and Japan. :) Chef Hiroki Abe honed his skills in Tokyo and Kyoto before moving to New York, where he served as the head chef at Kajitsu, a Buddhist vegetarian shojin restaurant, for four years. At Jō, he steps away from shojin cuisine and presents a traditional Japanese kaiseki experience featuring meat and seafood. 🇯🇵🥢 🐝 Pro Tip Corkage is reasonably priced at $80 per 750ml bottle, and the drink menu is minimal. I highly recommend bringing your own pairing beverage! 📍Jō 127 East 34th Street, New York, NY 10016 5:30 - 11:00 PM (Closed on Sundays) ⏰ Tock 🪄 Copyright © 2023-2025 by nurigo_official. All rights reserved.