У нас вы можете посмотреть бесплатно TOPICK - 大廚教粉絲蒸鮑魚 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Featured on TOPICK - Executive Chef Paul Tsui demonstrates the method of cooking one of the dishes - Steamed Abalone with Tomato and Plum Sauce served with Vermicelli, in the up-coming Abalone Delicacies promotion at Above & Beyond. For more details, please visit: https://www.hotel-icon.com/offers/ico... 唯港薈天外天中菜行政主廚徐偉輝師傅於TOPIPCK展示了「鮮味鮑魚盛宴」的其中一道菜式:鮮茄梅子粉絲蒸鮑魚。詳情請瀏覽:https://www.hotel-icon.com/zh-tw/offe... Web: https://www.hotel-icon.com/ Facebook: / hoteliconhk Instagram: / hoteliconhk Twitter: / hoteliconhk LinkedIn: / hotel-icon A Hotel Unlike Any Other We strongly believe so. We are the spirit and ambassadors of Hong Kong. The city is our home; the people our family. Hotel ICON was founded by the School of Hotel & Tourism Management at Hong Kong PolyU to serve tourism, benefit the community and showcase the best of our amazing city. Uniquely among hotels, Hotel ICON was born to develop and innovate within the hospitality industry; it’s a responsibility we accept with energy and pride.