У нас вы можете посмотреть бесплатно Now this is the only way I cook meat for Easter, and my family loves it! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Now this is the only way I cook meat for Easter, and my family loves it! Ingredients pork chop: 1.2 kg (3 lb) salt: 3 g (0.1 oz) black pepper: 2 g (0.1 oz) water: 500 ml (17 fl oz) vegetable oil: 15 ml (0.5 fl oz) The filling ham: 100 g (3.5 oz) pickled cucumbers: 40 g (1.4 oz) cheese: 150 g (5.3 oz) eggs: 4 pc Additionally butter: 50 g (1.8 oz) onion: 1 pc red apple: 1 pc ketchup: 150 g (5.3 oz) apple vinegar: 30 ml (1.0 fl oz) Worcestershire sauce: 30 ml (1.0 fl oz) brown sugar: 15 g (0.5 oz) mustard powder: 5 g (0.2 oz) chili paprika: 5 g (0.2 oz) garlic powder: 5 g (0.2 oz) Follow us on: Facebook: / cookrate.eng