У нас вы можете посмотреть бесплатно The Absurd Psychology of Restaurant Menus или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Would people eat healthier if celery was called "cool celery?" James Hamblin investigates the logic of food names with Arthur Meyer, the co-author of FUDS: A Complete Encyclofoodia from Tickling Shrimp to Not Dying in a Restaurant. Watch more episodes of If Our Bodies Could Talk: • Why Is Google Making Human Skin? Watch more videos: http://www.theatlantic.com/video Subscribe to The Atlantic on YouTube: http://bit.ly/1pE29OW Follow James Hamblin on Twitter: / jameshamblin Follow James Hamblin on Facebook: / jameshamblinmd Twitter: / theatlanticvid Facebook: / theatlantic Google+: https://plus.google.com/+TheAtlantic Subscribe to The Atlantic on YouTube: http://bit.ly/subAtlanticYT