У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make vegetarian dashi/stock recipe - Authentic Japanese technique - 昆布だし или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cooking with Chef Dai channel / @cookingwithchefdai How to make vegetarian dashi/stock recipe - Authentic Japanese technique - 昆布だし Ingredients: Kombu / dried kelp x 10g Dehydrated shitake mushrooms x 4 Water x 1.5 litres This particular dashi stock is perfect for vegans and can be used as a base for numerous Japanese dishes including miso soup, noodle broths and simmering dishes. Further recipe videos will be posted on this channel soon!!! This dashi stock is packed with umami. Although subtle in taste, its very deep in flavour. Thank you so much for watching!!!!