У нас вы можете посмотреть бесплатно FLAN PARISIEN: the original recipe of the soft and creamy French dessert! 😍 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS (for a 22cm cake pan) 300g shortcrust pastry 1lt (4 cups) milk 1 vanilla pod 5 eggs 200g (1 cup) sugar 100g (3/4 cup) cornstarch 2 tbsp butter METHOD Boil the milk with the split vanilla bean. Beat the eggs with the sugar until light and fluffy in a bowl. Add the sifted cornstarch and mix well. Gradually add the hot milk, filtering it through a fine sieve, and continue stirring. Cook over low heat until thickened. Add butter, mix, and let cool. Roll out the pastry to a thickness of about 5 mm. Line a cake pan with the pastry and pour in the custard. Bake in a preheated oven at 200°C (390°F) for about 40 minutes until the top is golden and set. Let the flan cool completely before serving. About us:‘Cookist’ offers you everyday fresh, fun and easy recipes. You can find the best quick and easy to make recipes, simple meal planning ideas and cooking techniques. Subscribe to Cookist: http://cooki.st/LaxZR Enjoy with us: http://cooki.st/U93B4 Follow us:Facebook: / instagram: / cookistwow For any content use please feel free to [email protected] https://video.cookist.com/video/an/Z1...