У нас вы можете посмотреть бесплатно Lemon Gelato | How to make gelato at home | Tangy Dessert | Italian Gelato или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today I will show how to make the best gelato right at home. This tangy lemon gelato is the perfect balance of sweet and tart, making it the best finisher\dessert to any meal. We will go through this step by step with all the ingredients listed below. Lemon Gelato 1 cup whole milk 1 cup sugar 5 egg yolks 3 Tbsp lemon zest 3/4 fresh lemon juice 2 cups heavy cream Make sure your milk reaches 175 degrees F or 79 degrees C before you add your sugar and maintain that temperate while adding your egg yolks not letting it drop below 160 degrees F or 71 degrees C. DO NOT BOIL! This wonderful little bowl of Italian Gelato is 361 calories per 2/3 cup serving. Good luck and good eating! Enjoy!