• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Episode 2: Filet Mignon скачать в хорошем качестве

Episode 2: Filet Mignon 23 часа назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Episode 2: Filet Mignon
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Episode 2: Filet Mignon в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Episode 2: Filet Mignon или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Episode 2: Filet Mignon в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Episode 2: Filet Mignon

Welcome to this episode of ‪@FoodofLovewithChefDad‬! Today we are going to cook filet mignon. This is going to take me anywhere from 2-3 hours start to finish, so make sure you have planned for it. Food of Love takes time, and this makes a perfect steak so it is worth it! I have not included the sauce in the recipe today since you can easily have steak with no sauce at all, or pair a steak with a multitude of sauces, which we will cover in separate videos. Ingredients 4 6-8oz Filet Mignons, even thickness 3-4 garlic cloves, crushed 1 tsp finely (and freshly) crushed pepper 1 tsp fine grain salt 1/2 tbsp finely minced fresh herb of choice (lemon thyme comes to mind) 1 + 1 tbsp olive (not EV) oil. I routinely use butcher’s twine to hold the shape of the filet. Cut several lengths and tie around the center portion of each filet. It maintains a consistent thickness and a nice round shape. For the other ingredients, they are to season your steak. You can go with your preferences and adjust based on the style of your cuisine. This is a very dependable Steak House prep. Use real garlic, and make sure the cloves are fresh and not dried out. Use freshly ground pepper. Also use fresh herbs. They do make a difference. Any herb will do – again dealer’s choice. I like to use lemon thyme, but will use any thyme, rosemary or oregano depending on what looks good in my garden. Remember to thoroughly dry fresh herbs before mincing as they will clump if there is any water on them. I much prefer to cook most meats sous vide. For those of you unfamiliar with sous vide, this is not boiling food, but rather bringing the food to a predetermined even temperature to cook it. The pressure from the water surrounding the bag drives your seasoning into whatever you are cooking. I use a large insulated sous vide container with a lid custom fashioned for my sous vide device. Preheat the sous vide to 130 degrees for medium rare. If you want rare, try 125 degrees and for medium 135 degrees. I’m not going to give you criminal information on how to cook a steak more than medium... There are many advantages to cooking this way – (1) the food is completely evenly and perfectly cooked, (2) the cook time is not abrupt – typically you have a cushion of 30-50% over the stated time during which the food will remain optimally cooked, (3) there are options, we will cover in other episodes, where you can do a very long cook, even over 24h. Once you start using sous vide, it may be hard to go back! Combine all ingredients with 1 tbsp olive oil in a bowl to mix well. You don’t typically need oil in sous vide, but since we are mixing wet and dry components – that is garlic, herbs, salt and pepper, you need a liquid to meld them. Then evenly coat the individual filets on all surfaces. One of the things about sous vide is that contact imparts strong flavors, so you want your ingredients finely cut, and uniformly touching your food without clumps. Place in freezer quality storage bag keeping the filets slightly separated. Insert into water bath using water displacement technique. Depending on thickness, this will require 1 (1 inch thick) to 2 (2 inches thick) hours to fully cook. Most sous vide devices have apps that will send you notifications so follow their instructions. Now is a good time to work on any sides or sauces you have planned. When you are nearing the end of the cook time, get ready to sear the filet. I’ll preheat my sear station on my grill and give it time to get to full temperature. While it’s preheating, I’ll remove my filets from the sous vide and take them out on a plate. I’ll cut off the butchers twine now since I don’t want to sear it. When hot, oil the grates with the olive oil. Then add the steaks directly over the heat. Rotate after 30 seconds to give you the nice hash. Then turn after another 30 seconds and rotate 30 seconds after that. I don’t tend to sear the sides as that will lead to overcooking. Then remove and keep This is so hot that everything will get a super delicious crust. Remove from heat. Loosely cover to keep the meat warm. Since we cooked sous vide, there is no need for it to rest. Enjoy this on it's own with some special salts, or with a sauce, and pair with a full bodied red wine!

Comments
  • Эпизод 1: Курица Марсала 4 дня назад
    Эпизод 1: Курица Марсала
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 3 часа назад
    "Unia padnie, czy nam się to podoba, czy nie”. Ostre słowa Jakubiaka
    Опубликовано: 3 часа назад
  • WOJNA FRAKCJI LEGO - PIEKŁO VS NIEBO 5 часов назад
    WOJNA FRAKCJI LEGO - PIEKŁO VS NIEBO
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Welcome to my channel! 4 дня назад
    Welcome to my channel!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Malućkiemu kolęduje Mała Armia Janosika 1 день назад
    Malućkiemu kolęduje Mała Armia Janosika
    Опубликовано: 1 день назад
  • TRUMP, CARLSON I ROZŁAM PRAWICY W USA 3 часа назад
    TRUMP, CARLSON I ROZŁAM PRAWICY W USA
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Świetny thriller science fiction, który warto obejrzeć | Filmy po polsku 5 часов назад
    Świetny thriller science fiction, który warto obejrzeć | Filmy po polsku
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Stop Cham #1394 - Niebezpieczne i chamskie sytuacje na drogach 9 часов назад
    Stop Cham #1394 - Niebezpieczne i chamskie sytuacje na drogach
    Опубликовано: 9 часов назад
  • Najpiękniejsze Polskie Kolędy 2025 ✨ Świąteczna Składanka (1 Godzina)🎄💫 4 дня назад
    Najpiękniejsze Polskie Kolędy 2025 ✨ Świąteczna Składanka (1 Godzina)🎄💫
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 🎶 Kolędy Polskie 🌟 60 minut najpiękniejszych kolęd 🎄 Godzina kolęd do słuchania z tekstem 6 дней назад
    🎶 Kolędy Polskie 🌟 60 minut najpiękniejszych kolęd 🎄 Godzina kolęd do słuchania z tekstem
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Prezenty od Mikołaja | FILIPINY 4 часа назад
    Prezenty od Mikołaja | FILIPINY
    Опубликовано: 4 часа назад
  • ZNAJDUJĘ WSZYSTKIE KAPIBARY w ROBLOX! 7 часов назад
    ZNAJDUJĘ WSZYSTKIE KAPIBARY w ROBLOX!
    Опубликовано: 7 часов назад
  • KOLOROWY CHOWANY Z LUCZEK I PIMPEK w Minecraft! 9 часов назад
    KOLOROWY CHOWANY Z LUCZEK I PIMPEK w Minecraft!
    Опубликовано: 9 часов назад
  • Nowe zasady od 1 stycznia: emeryci muszą mieć dodatkowe zaświadczenie 5 часов назад
    Nowe zasady od 1 stycznia: emeryci muszą mieć dodatkowe zaświadczenie
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Te Święta w Korei były zupełnie inne niż zawsze 1 день назад
    Te Święta w Korei były zupełnie inne niż zawsze
    Опубликовано: 1 день назад
  • WIGILIA 2025 z WOJAN, LUCZEK, PIMPEK, PTYŚ, KATI, NOOBEK na Wojanowicach! 2 дня назад
    WIGILIA 2025 z WOJAN, LUCZEK, PIMPEK, PTYŚ, KATI, NOOBEK na Wojanowicach!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • JESTEŚMY ZAMKNIĘCI w BARIERZE w Minecraft 🚫🚫 8 часов назад
    JESTEŚMY ZAMKNIĘCI w BARIERZE w Minecraft 🚫🚫
    Опубликовано: 8 часов назад
  • Kupiłem Sobie Dinozaura (Tak Jakby) 4 часа назад
    Kupiłem Sobie Dinozaura (Tak Jakby)
    Опубликовано: 4 часа назад
  • SZPITAL - ZDRADZA MNIE Z MOJĄ SIOSTRĄ?! 3 часа назад
    SZPITAL - ZDRADZA MNIE Z MOJĄ SIOSTRĄ?!
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Dziękujemy 💔 3 дня назад
    Dziękujemy 💔
    Опубликовано: 3 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5