У нас вы можете посмотреть бесплатно Paruppu Urundai Kuzhambu | பருப்பு உருண்டை குழம்பு செய்வது எப்படி? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Paruppu urundai kuzhambu is a very special and delicious kuzhambu variety. The tasty dal balls in a tangy gravy is a wonderful dish for a plain rice. Detailed Written Recipe for Paruppu Urundai Kuzhambu - https://bit.ly/30aqS7j Liked this Video ? Click this link to subscribe to get Similar other videos - https://bit.ly/2KHjeZ0 WEBSITE: https://www.subbuskitchen.com FACEBOOK - / subbuskitchen YOUTUBE: / subbuskitchenpage INSTAGRAM - / subbuskitchen PINTEREST - https://www.pinterest.co.uk/subbalaks... Here is the link to Amazon Subbuskitchen Store where I have hand-selected products that I use and are similar to what I use for your reference and purchase https://www.amazon.in/shop/subbuskitc... INGREDIENTS ½ cup Toor Dal (Pigeon pea) 1 cup = 250 ml ¼ cup Split Bengal Gram (Channa Dal / Kadalaparuppu) 1 lemon size Tamarind 2 tbsp Sambar Powder 1 pinch Asafoetida (Asafetida / Hing) 1/4 tsp Turmeric 2 sprig Curry Leaves 2 tbsp Rice Flour 1½ tsp Salt FOR GRINDING 3 Red Chilies ½ tsp Salt ¼ tsp Asafoetida (Asafetida / Hing) FOR TEMPERING 2 tbsp Sesame Oil 1 tsp Mustard Seeds ¼ tsp Fenugreek seeds 1 tsp Split Bengal Gram (Channa Dal / Kadalaparuppu) Few Curry Leaves