У нас вы можете посмотреть бесплатно Alchemy: First Grape Mead: Pyment Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This happened. Not content with the traditional dry mead I just racked on the weekend, nor the gooseberry mead that’s due to be racked this week coming up, I figured time to start a pyment, a mead made with honey and grapes. Ingredients: 6kgs honey 8 litres Welch’s Concord grape juice 1 litre white grape concentrate 4 slices of lemon handful of raisins 12 litres distilled water 10g Lavlin EC-1118 yeast pectic enzyme campden tablets yeast nutrients calcium bicarbonate Pectic enzyme to help keep mead clear when fresh fruit is added in secondary. assist in clearing pectin haze. Campden tablets to inhibit the growth of wild yeasts and help reduce oxidation effects. Yeast nutrients because honey needs a little help. Lots of sugar, not a lot of nitrogen or other necessary nutes. Calcium bicarbonate because the pH level was 3.66, just a tad lower than the ideal range of 3.7-4.3. Shorter from video without instructions: @CpEA