У нас вы можете посмотреть бесплатно [Spring Dongmuchim] The soybean paste adjustment is important, it has a spring scent, или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
♣ Ingredients Bomdong (1 pack) White part of green onion (1/3) ♣ Seasoning Soybean paste (1 tbsp) Garlic (1 tbsp) Sugar (1/2 tbsp) Red pepper powder (1/2 tbsp) Sesame oil (1 tbsp) Tuna liquid (1/2 tbsp) Sesame seeds (1 tbsp) Pepper powder (a little) ♣ Cooking instructions 1. Cut off the bottom of the bomdong and wash it in water. 2. Add salt (1/2 tbsp) to boiling water and blanch for 2 minutes. 3. Wash in water and cut the thick ones in half and squeeze them out. 4. Add green onion and seasoning and mix.