У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Cantonese Style Pickled Vegetables (廣式泡菜) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ever tried the pickled vegetables usually paired with grilled foods like Char Siu in Chinese restaurants? These Cantonese style pickled vegetables are quick and easy to make and have a sweet, sour, and refreshing taste! INGREDIENTS: 1/4 OF SMALL CABBAGE 1 MEDIUM SIZED CARROT 1 MEDIUM SIZE CUCUMBER (CHINESE OR PERSIAN) 1/2 LB OF SMALL DAIKON RADISH 2 RED PEPPERS (CAN ADJUST) 1 TBSP OF SALT (CAN ADJUST) 5 OZ OF SUGAR 5 OZ OF RICE VINEGAR