У нас вы можете посмотреть бесплатно 110. "Coconut butter with a pinch of curry" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today we're sharing a really simple vegan butter recipe. It's perfect for spreading on crispy bread. Recipe: Time: about 10 minutes Amount: 1 bowl Ingredients: 300 ml coconut oil 2 tablespoons coconut milk 1 large pinch curry 1 large pinch salt 1 large pinch powdered brown sugar Instructions: Mix the room-temperature coconut oil with seasonings. Then, add coconut milk and blend it with a proper, aerating extension for the blender. Keep blending until it has a silky consistency. Then, put it in the fridge so that the butter thickens. Take it out an hour before serving so that it has the right temperature and can be spread. If you want to put such butter under jams or preserves use turmeric instead of curry. Enjoy it! It's good for you!