• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Anna Olson's Brilliant Beef Stew Recipe! скачать в хорошем качестве

Chef Anna Olson's Brilliant Beef Stew Recipe! 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Anna Olson's Brilliant Beef Stew Recipe!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Anna Olson's Brilliant Beef Stew Recipe! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Anna Olson's Brilliant Beef Stew Recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Anna Olson's Brilliant Beef Stew Recipe! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Anna Olson's Brilliant Beef Stew Recipe!

Chef Anna Olson's brilliant beef stew recipe is inspired by her time spent with Chef Margarita Fores in the Philippines. Follow along with the recipe below! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Coffee Braised Beef Stew (Serves 4) Ingredients 30 mL (2 Tbsp) vegetable oil 600g (1.3 lb) stewing beef, cut into 25-mm cubes 15 g (2 Tbsp) cornstarch 180 g (1 ½ cups) diced cooking onion (about 1 onion) 425 g (3 cups) peeled and diced sweet potato 3 cloves garlic, minced 6 g (1 Tbsp) finely grated fresh ginger (about 25 mm piece) 45 mL (3 Tbsp) apple cider vinegar 500 mL (2 cups) beef stock 60 mL (1/4 cup) strong coffee 45 mL (3 Tbsp) maple syrup 30 mL (2 Tbsp) soy sauce, or to taste black pepper Directions 1. Heat the oil in a large braising pot over high heat. Toss the beef with the cornstarch and add this to the pot in a single layer. Let it sear for a minute, then toss in the pot to brown on all sides, about 5 minutes. Remove the beef to a plate and reduce the heat to medium. 2. Add the onions and sauté until they are translucent, about 5 minutes. Add the sweet potato, garlic and ginger and stir for a minute. Add the vinegar and stir (this will pull any tasty, caramelized bits from the bottom of the pan). Add the beef stock, coffee, maple syrup, soy sauce and a little black pepper. Add back the seared beef and bring everything up to a full simmer. Reduce the heat to a gentle simmer and cover, stirring occasionally and cooking for 90 minutes, until the beef is tender. Adjust the seasoning, if needed, and serve with rice. Pickled Squash Marmalade (Makes 750 mL) This condiment is tart and sweet, and is perfect to serve like a chutney or atchara, to cut the richness of a braised dish like beef stew. It can also be served as part of a cheese plate or worked into a salad. Ingredients 550 g (4 cups) peeled and diced butternut squash, cut into ½ cm (1/4-inch) dice 300 g (1 ½ cups) granulated sugar 125 mL (1/2 cup) white vinegar 1 whole lemon, cut in half 1 whole orange, cut in half 5 cm piece (2-inches) lemongrass, bruised with the back of a knife Directions 1. Place the squash, sugar and vinegar in a medium saucepan and stir together over medium heat. Squeeze the juice from the lemon and orange into the pot, and then add the fruit to the pot (the zest will add great flavor). Stir in the piece of lemongrass and bring this up to a simmer. Reduce the heat, if needed, to simmer the squash gently, uncovered, and stirring occasionally for 35 to 40 minutes, until the syrup has thickened and the squash is glossy. (The mixture will thicken as it cools.) Remove the pan from the heat and discard the lemon, orange and lemongrass. Cool the “marmalade” to room temperature and then chill until ready to use. The “marmalade’ will keep for up to 3 months, refrigerated. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #Inspired #Beef #OhYum

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5