У нас вы можете посмотреть бесплатно Stuffed Mirchi Pakoda 2 ways или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Join us Facebook - https://goo.gl/rxrqsq Instagram - https://goo.gl/rK6wFS Twitter - https://goo.gl/lDfrrQ Recipe By: Chef Sanjyot Keer For stuffed mirchi pakoda: Masala aloo: • 1 cup mashed and boiled potato • 1 tsp aamchur powder • ½ tsp chat masala • 1 tsp red chilli powder • 1 tsp coriander powder • 1 tbsp fresh coriander • ½ cup paneer • ¼ cup sweet corn (blanched) • ½ cup processed cheese • 1 tsp oregano • Salt to taste • Bhavnagri mirchi or jalapeños Cheesy paneer: • ½ cup paneer • 1 tsp red chilli powder • 1 tsp coriander powder • 1 tsp aamchur powder • salt to taste • 1 tbsp chopped coriander • whole green chillies • 1 cup gram flour • salt to taste • vegetable oil for frying For batter : • ½ cup Gram flour • ¼ tsp baking powder • Salt to taste • 1 tsp ajwain • Water as required Steps: • In a bowl add 1 cup mashed and boiled potato, aamchur powder, chat masala, red chilli powder, coriander powder, fresh coriander • Mix together and keep aside • In an another bowl add paneer, sweet corn (blanched), processed cheese oregano, salt to taste, • Mix together and keep aside • Now take a Bhavnagari mirchi or jalapenos slit it and deseed it • Now stuff the mirchi with potato and paneer mixture • Now in a bowl add ½ cup Gram flour, baking powder, salt to taste, ajwain & water as required mix well together and keep aside • Now coat the mirchi or jalapenos with batter and deep fry in oil until golden brown and crisp • Serve hot with ketchup