У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make & Water Bath Can the BEST RASPBERRY JAM - No Pectin Needed! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If there is one thing you try making from scratch and/or canning I HIGHLY recommend it be this jam! It is super easy and sooooooo good! Let me know if you try it :) Recipe for 12 half pints (8oz jars): 12 cups raspberries 6 cups sugar 1/2 cup lemon juice Mix all ingredients together & bring to 220 F. Fill jars to 1/4" headspace and water bath for 10 minutes for 1000 ft. elevation & below! Links: Funnel - https://amzn.to/4hdOSLM Water bath canner - https://amzn.to/3BWGO1W Pressure canner (can be used as a water bath canner too) - https://amzn.to/3V5ElsP Jar tongs - https://amzn.to/40g5BYP headspace tool & de bubbler - https://amzn.to/3YHU2ae Thermometer- https://amzn.to/4ek2KBw *the above links are affiliate links. I do earn a small commission if you choose to shop through them. Thanks for the support!!! :) * #raspberryjam #howtomakeraspberryjam #raspberryjamrecipe #nopectin #waterbathcanning #canning #canningjam #morethangardening