У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make SHIO KOJI - Japanese fermented condiment - Japanese Mum Cooking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make the magical seasoning - SHIO KOJI (塩麹)! Shio koji is a traditional Japanese condiment made by fermenting koji with salt and water. It is a natural seasoning used in Japanese cooking, like making Japanese pickles and to tenderize meat and fish etc. There are many ways to use It. It's simple and easy, so give it a go! Ingredients: Rice koji 300g Salt 100g Water 370cc (This Is the amount written on the rice koji package) Please see the back of your rice koji package for exact measurements. If you are using frozen rice koji, make sure to break it up before mixing it with the salt. 👍You can buy rice koji in your local Japanese grocery shop. 【Simple&Easy】3 SHIO KOJI recipes: • 【Simple&Easy】3 SHIO KOJI recipes - Pickles... How to make SHOYU KOJI: • How to make SHOYU KOJI - Japanese fermente... 📷Follow me on IG: straightoutta_osaka #japanesecooking#shiokoji#塩麹