У нас вы можете посмотреть бесплатно Feeling Low? This Peppery Rasam Helps | Jeere-ge-Menasina Rasam | South Indian Comfort Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Jeere-ge-Menasina Rasam | Peppery Jeera Rasam | Comfort Food Ingredients Main Ingredients • Cumin seeds • Black pepper • Whole garlic pods • 1–2 dried red chillies • 1 green chilli • Few coriander leaves • Tamarind – small pieces • 1 tomato • Cooked dal water For Tadka (Tempering) • Oil • Mustard seeds • Cumin seeds • Dry red chilli • Curry leaves • Hing (asafoetida) Optional • Chopped tomatoes ⸻ Procedure 1. Dry roast cumin seeds, black pepper, and dried red chillies. Grind into a powder. 2. Add whole garlic pods, coriander leaves, tomato, tamarind, and green chilli to the powder. Add little water if needed and grind into a coarse paste. Keep aside. 3. Heat oil in a kadai. 4. Add pounded garlic, mustard seeds, cumin seeds, and hing. 5. Add chopped tomatoes and curry leaves. Roast for a few minutes until aromatic. 6. Add the prepared paste and roast well for 2–3 minutes. 7. Add cooked dal water and regular water. 8. Adjust consistency and add salt as required. 9. Bring to a gentle boil and switch off. Serve hot with rice or enjoy it as a comforting soup.