У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make a hand-made croissant from scratch|Lisa's Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A perfect croissant should have a crispy exterior, and multiple layers of honeycomb inside. Different from the pastry dough for making palmier, the croissant is made of fermented dough, so the temperature requirements are higher. I will summarize the key points that need to pay attention when making croissants at the end of the video. 🍞INGREDIENTS ------------------------------------------------------------------------------------------ ☘️ Dough Bakers flour 300g Milk powder 15g Caster sugar 15g Instant yeast 5g Salt 4g Large egg (with shell) 60-65g Water 105±g Unsalted butter (soften) 20g ☘️ Unsalted butter for Lamination 180g ☘️ Egg wash before and after proofing ☘️ ** Preheat oven to 220C/430F ** Bake at 220C/430F for 10-12 mins, then reduce to 190C/375F for 8 more mins