У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook HIYASHI CHUKA (Cold Ramen) 〜冷やし中華〜 easy Japanese home cooking recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Easy steps to cook delicious Hiyashi chūka (cold Ramen) in under 30 min. Authentic Japanese home cooking with alternative Ingredients. Today I cook Hiyashi chūka (冷やし中華), which is cold ramen, perfekt for a hot summer day. Hiyashi chūka directly translated means cooled (冷やし) china (中華 short for chinese noodle), since Ramen used to be also called Chūka soba (中華そば), meaning Chinese noodle. Ingredients for Hiyashi chuka (cold Japanese ramen noodle) Angel hair pasta (Cappelini) one portion (approx. 60g) Baking soda 1 Tsp for 3 cup of water Toppings: Ham 2 slices Cucumber 1/4 Tomato 1/2 Egg 1 Soy sauce 1/2 Tsp Sugar 1/2 Tsp Sauce: Soy sauce 2 Tsp Vinegar 2 Tsp Sugar 1 Tsp Mustard 1/2 Tsp Sesame oil 1/2 Tsp Sesame seeds (roasted) 1 Tsp Ginger a small piece Kimono Mom on Hiyashi-chuka • SUMMER COLD RAMEN | Hiyashi-chuka Cooking with Dog on Hiyashi-chuka • Hiyashi Chuka (Summer Noodles Recipe) | Co... Cooking with Chef Dai on Hiyashi-chuka • HOW TO MAKE COLD RAMEN - 冷やし中華 - HIYASHI ... #AuthenticJapanesehomecooking #Hiyasichuka #Ramen