У нас вы можете посмотреть бесплатно Bean and Sausage Soup per NCHFP Soup Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
You can find the directions for making soups of your choice here: https://nchfp.uga.edu/how/can_04/soup... You can find Tattler lids at reusablecanninglids.com Ingredients for this soup recipe: 1 1/4 pounds dry pinto beans (or other dry beans of your choice) 2 pounds fresh sausage (not smoked or cured) 2 cup washed and peeled carrots 1 cup chopped onions and celery 1 tablespoon salt to taste 1 tablespoon garlic powder 1 teaspoon chili powder 14 cups beef broth. This may vary, Add more as needed to fill jars properly with liquid.