У нас вы можете посмотреть бесплатно 干煸牛肉丝 Pan-fried Shredded Beef или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
干煸牛肉丝,川菜中牛肉烹制的经典名菜,做法的关键在一个煸字上,牛肉丝切得均匀,煸得干香,炒制后撒上新磨的花椒、辣椒面,芹菜丝的搭配让口感更富层次。 Pan-fried Shredded Beef is a classic Sichuan dish that highlights the cooking technique of pan-fry which involves stir-frying an ingredient until it becomes crispy and fragrant. The key to the dish is to cut the beef evenly and deep-fry it until it's crispy and dry. After the process of deep frying, and pan-frying, it is seasoned with freshly ground Sichuan peppercorns and thinly sliced sundried chili strips, garnished with shredded Chinese celery for added texture and flavor. Kitchen Tips and Tricks -- content of this video -- 0:00 0: 0: 0: 1: 1: 1: 2: 2: 2: 3: 3: 3: 4: 4: 4: 5: 5: