У нас вы можете посмотреть бесплатно Makin Bacon Stubb’s Mesquite - Wet Cure - Recipe Below! :) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is a great “wet cure” recipe for faux Mesquite smoked Bacon. The recipe uses Stubb’s Mesquite Liquid Smoke. It can be purchased here - https://amzn.to/3Zqkd4i For 2.5lbs Pork Belly: 1/2t Pink Curing Salt 1T Pepper 2T Sea Salt 2T Brown Sugar 1 T Stubbs Liquid Smoke 1.5 cups Water Mix Place Pork Belly & Cure in sealed bag for 7 days. -Rinse it under water -Sprinkle more liquid smoke on it, wrap it up and place it in the freezer for a few hours… it will make slicing it easier. When ready to cook, take out and let it thaw partially, slice and fry. Perfect Saltiness & Smokiness! I eventually bought a real meat slicer. Here is the one I bought https://amzn.to/3JbUesu Here is the Curing Salt I use https://amzn.to/3ky4EZ3