У нас вы можете посмотреть бесплатно I Tested 3 Hour vs. 3 Day Pizza Dough Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I Make and Taste Pizza Instructions: Combine dry and wet stuff. Knead the dough. Let it rest for either 3 days or 2 hours. Then make dough balls and let them proof fro 1-2 hours. Add your ingredients and there you go! Pizza! Recipe: Dough: 300 ml. Water 210 g. All Purpose Flour 1 tsp. Active Dry Yeast 1 tsp. Salt Red Sauce: 1 can Peeled Tomatos 1/2 White/Yellow Onion 2 cloves Garlic Pepper & Salt Dried Basil Dried Oregano Toppings: BBQ Sauce Bell Pepper Pickled Onions 1/2 White/Yellow Onion Beef Ham Bacon Mozzarella Dried Oregano Socials: / andrews_cookin / andrews_cookin https://www.andrewscookin.com #pizza #dough #andrews_cookin I make "how to ", " recipe" and other cooking content. Can't wait for your suggestions.