• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Hazelnut Cream Cake: European Esterhazy Torte скачать в хорошем качестве

Hazelnut Cream Cake: European Esterhazy Torte 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Hazelnut Cream Cake: European Esterhazy Torte
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Hazelnut Cream Cake: European Esterhazy Torte в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Hazelnut Cream Cake: European Esterhazy Torte или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Hazelnut Cream Cake: European Esterhazy Torte в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Hazelnut Cream Cake: European Esterhazy Torte

Get the full recipe here: https://www.dimitrasdishes.com/esterh... Ingredients For the Hazelnut Sponge Cake: 220g (1 ½ cups) toasted hazelnuts, finely ground ¼ cup bread crumbs 1 tablespoon flour 1 tablespoon cornstarch 1 teaspoon baking powder ¼ teaspoon salt 6 eggs, separated 1 cup granulated sugar For the German Buttercream: ½ pound unsalted butter, softened 1 1/2 cups pastry cream (from ½ batch), at room temperature ½ cup confectioner's sugar 2 teaspoons pure vanilla extract 1 ½ teaspoons pure almond extract ¼ teaspoon salt For the Apricot Soaking Syrup: ½ cup apricot jam ¼ cup very hot water For the Faux Fondant Icing: 3 cups confectioner's sugar ¼ cup milk, plus 2-3 tablespoons more if needed 1 tablespoon unsalted butter, melted 2 ounces bittersweet chocolate, melted For Garnish: ½ cup sliced almonds or chopped hazelnuts Instructions Step 1: Prepare the Hazelnut Sponge Cake Preheat oven to 325°F (160°C). Line a large baking sheet with parchment paper. In a bowl, combine ground hazelnuts, bread crumbs, flour, cornstarch, baking powder, and salt. Set aside. In a separate bowl, beat egg yolks with half of the sugar until pale and thick. In another clean bowl, whip the egg whites, gradually adding the remaining sugar, until stiff peaks form. Gently fold the egg yolk mixture into the whipped egg whites, followed by the dry ingredients. Spread the batter evenly onto the prepared baking sheet and bake for 15-18 minutes or until golden and springy to the touch. Let the cake cool completely, then cut into four equal layers. Step 2: Prepare the Apricot Soaking Syrup Heat apricot jam and hot water together until smooth. Brush each cake layer lightly with the syrup to add moisture and flavor. Step 3: Make the German Buttercream Beat the softened butter until light and fluffy. Gradually add the pastry cream and confectioner's sugar, mixing until smooth. Stir in the vanilla, almond extract, and salt. Spread a thin layer of apricot jam over each cake layer, followed by a layer of buttercream, stacking as you go. Leave the top layer uncovered. Step 4: Make the Faux Fondant & Decorate In a bowl, whisk together confectioner’s sugar, milk, and melted butter until smooth. Pour the fondant over the top of the cake and spread evenly. Drizzle melted chocolate in thin lines (see video), then use a toothpick or skewer to drag lines outward from the center to create a traditional Esterházy pattern. Press sliced almonds or chopped hazelnuts around the sides of the cake for garnish. Step 5: Chill & Serve Refrigerate the cake for at least 2 hours before slicing to allow the flavors to meld. Serve at room temperature for the best texture. Notes Make-Ahead Tip: The cake layers can be baked a day ahead and stored in an airtight container. Substitutions: If you prefer a less sweet version, reduce the amount of confectioner's sugar in the buttercream. Storage: Store leftovers in the refrigerator for up to 4 days. Authentic Touch: The signature chocolate web design is traditional but can be simplified with a dusting of confectioner's sugar. Music Used: Greek Sun Time (With Intro) ITEM ID: 66582698 By: tonyanthony Its All Greek ITEM ID: 84456733 By: LowNotes Official Facebook Page:   / dimitrasdishes   Instagram:   / dimitras.dishes   Pinterest:   / dimitrasdis0637  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5