У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Gyoza (Japanese Dumpling )Wrapper-RECIPE 餃子の皮の作り方 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Make your own gyoza skins easily at home with a few simple ingredients. Subscribe HERE for weekly videos! http://goo.gl/18SB8p My mother's homemade gyoza recipe: http://goo.gl/EcJYUY Ingredients: 1/2 cup (100 grams) bread flour 1/2 cup (100 grams) all-purpose flour *You can use 1 cup all-purpose flour in place of the flour blend. 1/3 cup water (100 cc 1/2 teaspoon salt Directions: In a small bowl, conbine water and salt. In a large bowl, add flour and watermixture. Mix with a spatula and bring the dough together with hands. Transfer to a floured surface and knead for 8-10 minutes. Cut dough into two pieces. Roll then out into a sausage shape. Cut into 1-inch ( 2 cm ) pieces. Flatten with your palm. Roll out from center outwards while rotating wrapper with a rolling pin. Cut out round shapes with a cookie cutter. Continue with the remainder of the flour mixture. Let's connect! Twitter : / smine27 Facebook : / tabieats Pinterest : / smine27 Instagram : http://instagram.com/smine27?ref=badge Google Plus : https://plus.google.com/+ShinichiMine... <材料> 強力粉 100g 薄力粉 100g 水 100cc 塩 小さじ1/2 <作り方> 1.水に塩を入れて溶かす 2.小麦粉を混ぜ、1を入れる 3.混ぜ合わせ、打ち粉をした台の上で10分ほどこねる 4.棒状に延ばし、2cm程度の長さに切る。 5.4を手のひらで潰し、丸くする。 6.麺棒などで5を薄くのばす(薄くしすぎないのがこつ) 7.円形にならなくとも、型などで切れば綺麗に仕上がりますよ。 餃子の作り方は以下のビデオでご紹介。 • Видео チャンネル登録をよろしくお願いします!http://goo.gl/18SB8p