У нас вы можете посмотреть бесплатно Traditional Apple Cake With Oil Dough / Tradycyjna Szarlotka na Cieście Olejowym или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is an alternative recipe for a traditional Polish Szarlotka without the butter and without modification of it's taste. Fortunately there is a way to make this great recipe by substituting butter for oil and saving some unnecessary saturated fat and some cholesterol. Ingredients for Dough: 400 grams all purpose flour 110 grams granulated white sugar 2 medium egg yolks 2 tablespoons sour cream 170 grams oil ( I used 100% Canola oil) 1.5 teaspoon baking powder 1 pinch salt Apple Filling: 1.5 kg fresh apples 1 tablespoon cinnamon (optional) 3 tablespoons granulated white sugar (if your apples are sweet, avoid using additional sugar) 1 medium lemon (squeezed) Full recipe: https://mypolishcuisine.com/tradition... Try: • Semi-Shortcrust Pastry with Raspberri... • Traditional Polish Cheesecake on Shor... • Sponge Cake with Cream, Strawberries ... • Shortcrust Pastry Cake with Apples / ... • Rhubarb Cake Which Comes Out Every Ti... Follow me on FB: / mypolishcuisine