• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Pork Belly Burnt Ends | Burnt End Sliders | Exmark | Ballistic BBQ скачать в хорошем качестве

How to Make Pork Belly Burnt Ends | Burnt End Sliders | Exmark | Ballistic BBQ 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Pork Belly Burnt Ends | Burnt End Sliders | Exmark | Ballistic BBQ
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Pork Belly Burnt Ends | Burnt End Sliders | Exmark | Ballistic BBQ в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Pork Belly Burnt Ends | Burnt End Sliders | Exmark | Ballistic BBQ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Pork Belly Burnt Ends | Burnt End Sliders | Exmark | Ballistic BBQ в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Pork Belly Burnt Ends | Burnt End Sliders | Exmark | Ballistic BBQ

Check out Backyard Life: https://backyard.exmark.com/category/... Step #1, make perfect BBQ Pork Belly Burnt Ends! Step #2, transform those beautiful pork belly burnt ends into the best sliders you've ever had! This pork belly slider recipe includes homemade rub, sauce and slaw dressing, piled up on Hawaiian sweet rolls! Flavor overload! Pork Belly Burnt Ends (Sliders) Prep Time 30 minutes Cook Time: 5.5 hours Ingredients 1 skinless pork belly, 8-9 pounds, cubed into 2” squares. Dry Rub ¼ cup coarse ground black pepper 2 tablespoons brown sugar 2 tablespoons white sugar 1 ½ teaspoon kosher or sea salt 2 teaspoons onion powder 2 teaspoons garlic powder 2 teaspoons mustard powder 2 teaspoons chili powder 1 teaspoon ground allspice 1 teaspoon paprika Prep. Mix the ingredients together in a bowl. BBQ Glaze 1 16-ounce bottle of Karo Syrup 1 cup water 1 tablespoon pickling spice 1 pinch of cayenne pepper Instructions 1. Place water and pickling spice in a pan and bring to a bowl. Simmer until about ½ cup of the water is boiled out. Set aside. 2. Add a 16-ounce bottle of Karo syrup to pan over medium heat. 3. Add pickling spice, water mixture 4. Add one pinch of cayenne pepper and bring to a boil. 5. Reduce heat and simmer until the sauce thickens. 6. Set aside and allow to cool prior to using. Coleslaw Dressing ½ cup mayonnaise 2 tablespoons white sugar 1 ½ tablespoon fresh lemon juice 1 tablespoon apple cider vinegar ½ teaspoon celery seed ½ teaspoon ground black pepper ¼ teaspoon salt Prep. Mix ingredients together in a bowl. Cooking instructions for pork belly burnt ends 1. Preheat smoker or grill to 250ºF – 260ºF. 2. Apply a liberal coating of dry rub to pork cubes, on cooking rack. 3. Place pork in the smoker and cook for 3 hours. 4. After 3 hours have passed, remove pork from the smoker and place in an aluminum cooking pan. 5. Sprinkle on the brown sugar (about ¼ cup), drizzle with agave nectar (or honey), then apply about 2 tablespoons of butter to the top of the pork. 6. Seal pan tightly with aluminum foil and place back in cooker for 1 ½ hours (until tender). 7. After the 1 ½ hours have passed, remove pork from the cooker and transfer it into a fresh aluminum pan. 8. Drizzle about ½ cup of the glaze over the pork, and toss with your hands or tongs to coat. Return to the cooker for 5-10 minutes to “set” the glaze. 9. After the five minutes have passed, remove pork from the cooker and allow it to rest for about 15 minutes before serving. Send your requests here: [email protected] Gear I use: My Book: https://amzn.to/2HI6tMg My links: https://www.amazon.com/shop/ballisticbbq for my Gear Picks! Stainless Burger Ring: https://amzn.to/39UN9dB LEM Meat Grinder: https://amzn.to/3bMhtIY Blackstone Griddle: https://amzn.to/2UuGfEH Burger Paper Squares: https://amzn.to/2wyvDL8 Spatula Set: https://amzn.to/2V9HABk Ballistic Smasher: https://www.cast-iron-grate.com/smash... Burger Flipper: https://amzn.to/2HbksgS Trowel Burger Flipper (Or make one) https://www.katom.com/135-16530.html?... Blackstone Griddle: https://amzn.to/3580agj Shun Knives: https://shun.kaiusa.com/dual-core.html "Steak Weight" https://amzn.to/3lUBA9n Ballistic MoJoe Griddle https://www.mojoegriddle.com/shop/bal... Ballistic Griddle https://www.cast-iron-grate.com/bbq-a... ThermoWorks thermometers: Thermoworks Smoke X http://www.thermoworks.com/Smokex?tw=... Thermoworks Smoke http://www.thermoworks.com/Smoke?tw=B... Thermopen IR http://www.thermoworks.com/Thermapen-... Thermapen Mk4 - http://www.thermoworks.com/Thermapen-... Thermapop - http://www.thermoworks.com/ThermoPop?... Chef Alarm - http://www.thermoworks.com/ChefAlarm?... Timestamps 00:00 Pork Belly Burnt Ends Video Intro 00:43 How to prep the pork belly for the cook 01:12 How to make all-purpose BBQ rub (BBQ Rub Recipe) 02:09 How to season the pork belly 02:26 How to smoke pork belly 02:55 How to make BBQ glaze (BBQ Glaze Recipe) 06:01 How to make coleslaw dressing (Coleslaw Recipe) 07:04 Pulling pork belly off of the BBQ to season and wrap (making burnt ends) 08:30 Glazing pork belly, final step in making burnt ends 09:36 Pork belly burnt ends are finished, making sliders 10:27 The taste test! #BallisticBBQ #TeamExmark #BackyardLife yoder smoker smoked pork belly burnt ends smoked pork belly recipe ballistic bbq how to make pork belly burnt ends

Comments
  • Настоящий Сырокопченый Бекон без жидкого дыма – Понятный Рецепт от А до Я и вся технология 5 дней назад
    Настоящий Сырокопченый Бекон без жидкого дыма – Понятный Рецепт от А до Я и вся технология
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Копчёная свиная грудинка с обгоревшими концами на гриле PIT BOSS!! | Свиная грудинка с обгоревшим... 1 год назад
    Копчёная свиная грудинка с обгоревшими концами на гриле PIT BOSS!! | Свиная грудинка с обгоревшим...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Бэкон, обжаренный на углях, с барбекю Heim 3 года назад
    Бэкон, обжаренный на углях, с барбекю Heim
    Опубликовано: 3 года назад
  • Pork Belly Sliders and Burnt Ends on the Big Green Egg 6 лет назад
    Pork Belly Sliders and Burnt Ends on the Big Green Egg
    Опубликовано: 6 лет назад
  • МЯСО КАКОЕ ВЫ НИКОГДА НЕ ПРОБОВАЛИ 3 года назад
    МЯСО КАКОЕ ВЫ НИКОГДА НЕ ПРОБОВАЛИ
    Опубликовано: 3 года назад
  • The BEST Crispy Pork Belly! My signature Crispy pork belly burnt ends😱 1 год назад
    The BEST Crispy Pork Belly! My signature Crispy pork belly burnt ends😱
    Опубликовано: 1 год назад
  • Bacon Brisket with Dayne Weaver of Dayne's Craft Barbecue 4 года назад
    Bacon Brisket with Dayne Weaver of Dayne's Craft Barbecue
    Опубликовано: 4 года назад
  • Копчёные патроны для дробовика | Простой рецепт копчёных патронов для дробовика 3 года назад
    Копчёные патроны для дробовика | Простой рецепт копчёных патронов для дробовика
    Опубликовано: 3 года назад
  • Почему М1 Abrams ПОХОРОНИЛ Советскую ТАНКОВУЮ ДОКТРИНУ? 6 дней назад
    Почему М1 Abrams ПОХОРОНИЛ Советскую ТАНКОВУЮ ДОКТРИНУ?
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Копченая свиная грудинка на гриле-пеллете 3 года назад
    Копченая свиная грудинка на гриле-пеллете
    Опубликовано: 3 года назад
  • Brazilian Style Grilled Pork Ribs on the Argentine Grill! 4 года назад
    Brazilian Style Grilled Pork Ribs on the Argentine Grill!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения! 9 дней назад
    Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения!
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Brisket Burnt Ends | Smoked Beef Brisket and Burnt Ends on Ole Hickory 8 лет назад
    Brisket Burnt Ends | Smoked Beef Brisket and Burnt Ends on Ole Hickory
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Woodturning - Rotten Hawthorn Surprise 1 год назад
    Woodturning - Rotten Hawthorn Surprise
    Опубликовано: 1 год назад
  • Smoked Pork Belly: with delicious Japanese BBQ Sauce 1 год назад
    Smoked Pork Belly: with delicious Japanese BBQ Sauce
    Опубликовано: 1 год назад
  • ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так. 3 года назад
    ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Беру САМОЕ ТОНКОЕ дешёвое САЛО и готовлю ШЕДЕВР. Вкуснятина за КОПЕЙКИ. 1 год назад
    Беру САМОЕ ТОНКОЕ дешёвое САЛО и готовлю ШЕДЕВР. Вкуснятина за КОПЕЙКИ.
    Опубликовано: 1 год назад
  • I upgraded pork belly burnt ends... you gotta try THIS 2 года назад
    I upgraded pork belly burnt ends... you gotta try THIS
    Опубликовано: 2 года назад
  • Свиная грудинка с обгоревшими концами — как коптить свиную грудинку 7 лет назад
    Свиная грудинка с обгоревшими концами — как коптить свиную грудинку
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Коппа, вяленая свиная шея в домашних условиях - рецепт (Coppa, capocollo) 5 лет назад
    Коппа, вяленая свиная шея в домашних условиях - рецепт (Coppa, capocollo)
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5