• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chana Masala Recipe | Dhaba Style Easy Chole | ढाबे जैसा मसालेदार चना मसाला | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Chana Masala Recipe | Dhaba Style Easy Chole | ढाबे जैसा मसालेदार चना मसाला | Chef Sanjyot Keer 11 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chana Masala Recipe | Dhaba Style Easy Chole | ढाबे जैसा मसालेदार चना मसाला | Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chana Masala Recipe | Dhaba Style Easy Chole | ढाबे जैसा मसालेदार चना मसाला | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chana Masala Recipe | Dhaba Style Easy Chole | ढाबे जैसा मसालेदार चना मसाला | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chana Masala Recipe | Dhaba Style Easy Chole | ढाबे जैसा मसालेदार चना मसाला | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chana Masala Recipe | Dhaba Style Easy Chole | ढाबे जैसा मसालेदार चना मसाला | Chef Sanjyot Keer

Written Recipe - Chana Masala Prep time: 10-15 minutes (excluding soaking time) Cooking time: 45-50 minutes Serves: 4-5 people Ingredients: Boiling Chickpeas CHICKPEAS | काबुली चने 250 GRAMS BAY LEAF | तेज पत्ता 1 NO. CINNAMON | दालचीनी 2-3 INCH BLACK CARDAMOM | बड़ी इलायची 1 NO. CLOVES | लौंग 3-4 WATER | पानी AS REQUIRED (1 INCH ABOVE) SALT | नमक TO TASTE BAKING SODA | बेकिंग सोड़ा A PINCH Onion Paste ONION | प्याज़ 3 MEDIUM (ROUGHLY CHOPPED) Tomato Paste TOMATO | टमाटर 3 NOS. (ROUGHLY CHOPPED) GINGER | अदरक 2 INCH GREEN CHILLI | हरी मिर्च 2 NOS. GARLIC | लहसुन 10-15 CLOVES. Cooking GHEE | घी 2 TBSP OIL | तेल 1 TBSP CUMIN SEEDS | जीरा 1 TSP CAROM SEEDS | अजवाइन A PINCH ASAFOETIDA | हींग ¼ TSP POWDERED SPICES TURMERIC POWDER | हल्दी पाउडर ½ TSP KASHMIRI RED CHILLI POWDER | कश्मीरी लाल मिर्च पाउडर 1 TBSP CORIANDER POWDER | धनिया पाउडर 2 TBSP CUMIN POWDER | जीरा पाउडर 1 TSP YELLOW CHILLI POWDER | पीली मिर्च पाउडर 1 TSP DRY MANGO POWDER | अमचूर पाउडर 1 TSP BLACK SALT | काला नमक A LARGE PINCH SALT | नमक TO TASTE HOT WATER | गरम पानी AS REQUIRED KASURI METHI | कसूरी मेथी 1 TBSP GINGER JULIENNE | अदरक के लच्छे A HANDFUL GREEN CHILLI | हरी मिर्च 2 NOS. (SLICED) GARAM MASALA | गरम मसाला A PINCH FRESH CORIANDER | हरा धनिया A HANDFUL (CHOPPED) Method: Soak the chickpeas in water for 6-8 hours or overnight, then discard the water & wash them thoroughly to get rid of any smell. Add the soaked chickpeas into a pressure cooker along with the whole spices, salt, water & baking soda & pressure cook over high flame for one whistle then over medium flame for 4-5 more whistles. Switch off the flame & let the cooker depressurize naturally, then open the lid & check if the chickpeas are cooked, if not then pressure cooker them for 1 or 2 more whistles. Discard the whole spices & keep the cooked chickpeas aside. Add the onions into a mixer jar & grind them into a paste. Similarly, add all the ingredients of the tomato puree & blend them into a fine puree. Set a kadhai over high heat, add ghee & oil, let it get hot. Further add cumin & carom seeds along with asafoetida & onion paste, stir well & cook over high flame until it turns golden brown, you can add splashes of hot water if the paste starts sticking to kadhai. Lower the flame & add all the powdered spices with a splash of water, stir well & cook the spices over high flame for a minute or two. Next, add the tomato puree with salt & cook until the ghee separates & the masala becomes crumbly, this will take 10-12 minutes, if it becomes dry then add hot water & cook it further. Then add the cooked chole, stir well & simmer it for 6-8 minutes or until it becomes semi-thick. You can also mash a few chickpeas to thicken up the gravy faster. Once the gravy becomes semi-thick, dry roast kasuri methi over medium flame in a separate pan then transfer it into a small bowl, crush it between your hands & add it to the gravy along with ginger, green chilli, garam masala & fresh coriander, stir well. Your delicious, dhaba style chana masala is ready, serve it with some hot tandoori roti or bread kulcha with jeera rice. #YFL #SanjyotKeer #chanamasala Buy now: BlendLab Pro 2.0 - https://links.yflhome.com/blp2.0ytd Amazon - https://links.yflhome.com/blendlabpro... The Music I use in All my videos - https://bit.ly/3CdPbSc (Best for independent creators) Follow us on all platforms: Facebook - https://bit.ly/3o6alLt Instagram - https://bit.ly/2RFkL8z Follow my personal handles here: (Chef Sanjyot Keer) Facebook - https://bit.ly/3tpjqQA​​​​​​​​​ Instagram - https://bit.ly/3o0FZK8 Twitter - https://bit.ly/33qQpJN Intro 0:00 Soaking Chickpeas 1:05 Tips fo Soaking 1:25 Boiling Chickpeas 1:51 Onion Paste 3:16 Tomato Puree 3:26 Final Cooking 4:44 Plating 9:00 Outro 10:15

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5