У нас вы можете посмотреть бесплатно Soft and tender beef in 5 minutes! The restaurant's chef revealed this secret to me. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe for the most delicious and tender beef fried in a frying pan in Chinese style. A very tasty dish for lunch and dinner. How to cook beef in a frying pan in 5 minutes so that the meat is soft and tender. Fried beef with hot peppers according to an old Chinese recipe. Chinese cuisine. Ingredients for fried beef in Chinese Beef fillet - 300-400 gr. Soy sauce - 4 tbsp. spoons Egg - 1 pc Starch - 2 tablespoons Chinese hot peppers - 4-6 pcs Onions - 2 pcs Garlic - 2 cloves Fresh ginger - 10 g Cold water - 3 tablespoons Cane sugar - 1 teaspoon Rice vinegar - 1 tablespoon Salt and pepper to taste Sesame seeds for decoration