У нас вы можете посмотреть бесплатно Boiling is more complex than you think! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How is boiling different to evaporation? Why are carbonated drinks so controversial? Why do kettles get so noisy just before they boil? Why get liquids get hotter than their boiling point and what is latent heat? How do pressure cookers work? The chemistry and science of boiling are all explained here. Alan Goodwin’s paper on fizzy drinks and boiling: DOI:10.1021/ed078p385 Kettle on stove image: pexels-magda-ehlers-13772355.jpg via Pexels.com Visit us on Instagram: / sannijuroku Three Twentysix Project Leader: Dr Andrew Robertson Assistant Editor: Purple Saptari 3D animations/production assistant: Es Hiranpakorn Graphic Design: Maria Sucianto This video was produced at Kyushu University and supported by JSPS KAKENHI Grant Number JP21K02904. Any opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed in this material are those of the author and do not necessarily reflect the views of Kyushu University, JSPS or MEXT.